Støt LHK via Danske Spil.

 
.

Et banebrydende samarbejde så dagens lys i 2012, hvor Dansk Håndbold Forbund som det første danske idrætsforbund indgik et samarbejde med Danske Spil.Siden har Danske Spil været DHF’s officielle spillepartner. Aftalen er den første af sin art i Danmark.

Med samarbejdsaftalen er Danmarks største spiludbyder for alvor blevet en aktiv medspiller i dansk håndbold. Nu har alle landets håndboldforeninger nemlig mulighed for at tjene penge, når der spilles på Danske Spils produkter via klubbernes egne hjemmesider.

Lyngby Håndbold Klub har i den forbindelse sagt ja, til at blive Partner hos Danske Spil.

Læs mere omkring Partneraftalen mellem DHF & Danske Spil:

http://www.dhf.dk/Presse/Nyheder/Artikel?articleId=c8ddbae0-9e74-46fe-8ebb-c6dab988b32c&articleName=DHF%20og%20Danske%20Spil%20i%20unikt%20samarbejde

For hver oprettelse af ny netspilskunde hos Danske Spil, modtager Lyngby Håndbold Klub et engangsbeløb på 250 kr. For at oprettelsen tæller, kræves følgende:

1) At man opretter sig via nedenstående link/banner til Danske Spil nederst på siden

2) At der sker en pengeoverførsel/transaktion til Danske Spil. Der er ikke noget minimum for meget der skal indsættes, så 1 KR er nok for, at Lyngby Håndbold Klub modtager 250 DKK for registreringen (kræver dog at pengene overføres via Danske eller Nordea netbank, som kommer frem som pop-up vindue ifm overførslen. Ved brug af kreditkort er mindstebeløbet 200 DKK). Man opretter sig via CPR nr og NEM-ID.

For hver ny tilmelding til PLUS Abonnement på Lotto, modtager Lyngby Håndbold Klub et engangsbeløb på 250 KR. For at oprettelsen tæller, kræves følgende:

1) At man opretter sig via nedenstående link/banner til Danske Spil nederst på siden.

2) At der oprettes en PBS aftale på PLUS Abonnement på f.eks en lottokupon til 40 DKK pr uge. Der er som sådan ikke nogen bindingsperiode. Oprettelsesprocessen kan dog tage op til 8 uger, da der skal laves en pbs aftale i banken 

Husk ved oprettelsen, at bruge linket på Lyngby Håndbold Klub's Hjemmeside (Danske Spil banneret). 
Banner