Efter nedrykningen: Svækket, men ikke knækket!

Lyngby Håndbold Klubs damer har optimismen i behold

Af Mikael Østergaard

Efter 14 år i 1. division måtte Lyngbys damer i år tage turen ned i 2. division, men klubben og den sportslige leder, Stig Oest, satser på en hurtig tilbagevending til 1. division.

”Vi er i fuld gang med at sammensætte holdet til den kommende sæson og satser på, at hele truppen er på plads i løbet af de næste 2-3 uger”, siger Stig Oest.

En række spillere har meddelt, at de bliver i Lyngby. Det gælder den rutinerede Alberte Willumsen, Mia Rasmussen, Cecilie Hartzberg og Caroline Skipper.

”Jeg skal i gang med min tredje sæson i Lyngby, og jeg glæder mig. Lige siden jeg kom til Lyngby for 2 år siden, har jeg følt mig godt tilpas, og miljøet i klubben og truppen er helt i top” siger Alberte Willumsen.

Desuden er Kathrine Thomsen kommet fra Ajax. Hun er en talentfuld spiller, der skal i gang med sit første år som senior.

Holdet får et nyt trænerteam, John Johansen og Jesper Stoltz, der begge kommer fra Ajax.

Følgende spillere har sagt farvel til Lyngby efter nedrykningen til 2. division: Frederikke Gulmark, der fortsætter karrieren i Norge, Mette Bejder (til Vendsyssel Håndbold), Julie Frilund (til TMS Ringsted), Julie Møller (til HIK) samt Ronja Johansen, der indtil videre har sat håndbolden på pause efter flere alvorlige skader.

 
Alberte Willumsen er klar til sin tredje sæson i Lyngby HK.
Lyngby Håndbold Klub | Lundtoftevej 53 - 2800 Kgs. Lyngby - tlf: 40902800 - CVR: 21464295