GUIDE TIL KLUBMODUL 

 
Klubmodel er Lyngby HK administrationsmodul, som bruges når du melder dig ind i klubben. 
 
For at kunne spille håndbold i Lyngby Håndbold Klub skal man altså oprette en profil på Klub-modul, tilmelde sig det hold der passer til ens alder og betale 1. rate. Så er man klar til at spille i Lyngby Håndbold Klub!

Første gang man opretter sig til et hold skal man betale 1.rate med sit betalings kort, og 2. rate vil blive trukket automatisk. Der vil lige inden betaling komme en mail til spilleren om at beløbet bliver trukket. Så det er derfor meget vigtigt at spilleren når man opretter en profil gør det med spillerens eget navn (ikke forældrenes), egen alder og telefon nummer, men med forældrenes email da det er den som betalings informationen bliver sendt til og det er jo ikke sikkert at spillerne ser mail.

Adresse ændring og ændring af dankortoplysninger skal man selv foretage på http://lyngbyhk.klub-modul.dk/ - man logger ind på sin profil og laver sine ændringer

Vær særlig opmærksom på, at evt. udmelding skal skriftligt til kasserer@lyngbyhk.dk senest 15 dage før næste opkrævning (15/6 eller 15/12)

Fremgangsmåde ved tilmelding til hold og events i Lyngby HK:

  1. Opret en profil (hvis du er nyt medlem)
  2. Hvis du var medlem sidste sæson bruger du dit log-in
  3. Gå ind under tilmelding
  4. Vælg det hold eller event du ønsker at tilmelde
  5. Du bliver ført videre til betaling af 1. rate kontingent med dankort
  6. 2. rate trækkes automatisk den 1. januar
  7. Har du problemer med tilmeldingen er du velkommen til at kontakte Lena Palsgaard på mail kasserer@lyngbyhk.dk

Familielogin

Ved oprettelse af profil kan nu tilføje/tilknytte et eller flere familiemedlemmer.Nå man har flere medlemmer i familien kan man nu på en profil der er tilknyttet familien administrere alle profiler ved at skifte mellem de enkelte. Som vist herunder i brugermenuen: 
Eller herunder når man er i færd med at tilmelde:
Lyngby Håndbold Klub | Lundtoftevej 53 - 2800 Kgs. Lyngby - tlf: 40902800 - CVR: 21464295