Celine Lundbye Kristiansen skifter klub, men ikke træner. For Brian Stokholm skifter også fra HIK til Lyngby, hvor han bliver ny cheftræner.
U-landsholdsspiller skifter til Lyngby

 Lyngby Håndbold Klub har sikret sig den kun 18-årige og meget talentfulde U-landsholdsspiller Celine Lundbye Kristiansen.

Celine, der fylder 19 år om en måned, kommer fra HIK, men havde et kort ophold i København Håndbold i starten af den forgangne sæson, inden hun ved juletid vendte hjem til barndomsklubben HIK igen.

Lyngbys sportschef Per Rasmussen udtaler:

”Det er en stor glæde, at vi i den kommende sæson skal se Celine i den blå trøje. Celine, der spiller højre back, har spillet masser af landskampe, både på U-17 landsholdet, hvor hun i øvrigt var topscorer, samt lige nu på det nye U-19 landshold, der netop har kvalificeret sig til EM i Spanien til sommer.

Celine er en teknisk dygtig spiller, som jeg er sikker på vil falde godt ind i Lyngbys hurtige spillestil, og så er hun en rigtig god til at læse spillet”, siger Per Rasmussen.

Celine siger om sit klubskifte:

” Det var vigtigt for mig at komme til en klub, hvor jeg fortsat kunne udvikle mig, og de samtale,r jeg har haft med klubben, bekræfter mig i, at det er det rigtige valg, jeg har truffet, ligesom jeg har fået et godt indtryk af pigerne på holdet de gange, jeg har trænet med dem.

Og holdet til den kommende sæson ser rigtig spændende ud, så jeg glæder mig rigtig meget til at trække den blå bluse over hovedet,” siger Celine Kristiansen.

 


Lyngby Håndbold Klub | Lundtoftevej 53 - 2800 Kgs. Lyngby - tlf: 40902800 - CVR: 21464295