Bliv sponsor i Lyngby Håndboldklub

Håndbold er passion, følelser og engagement. Det er leg og det er livsglæde. Håndbold i Lyngby Håndbold Klub (LHK) er ligeledes elitesport og forretning. Værdierne om håndbold og den positive holdning til sportssponsorering gør håndbold til en attraktiv samarbejdspartner. Håndbold rammer nemlig en bred målgruppe på tværs af køn, alder og social status og samler familien om en fælles oplevelse.

 

DIT SPONSORAT

Som sponsor i LHK har du mulighed for netværk, oplevelser, aktivering og eksponering af din virksomhed. Konceptet giver mulighed for at bygge og sammensætte et sponsorat, der passer til netop din virksomhed.

 

RAMMERNE

Vi bestræber os hele tiden på at skabe de optimale rammer, hvor du, som sponsor, gennem et netværk, aktivering, eksponering og hospitality kan styrke din virksomhed. Det handler om at gøre hinanden gode - både på og uden for banen.

 

SOM SPONSOR FÅR DU

Eksponering: Reklame i hallen, tryk på tøj, annoncering samt omtale i medierne, det er blot nogle af de muligheder, du kan benytte som sponsor i LHK.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne omkring et sponsorat for din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte vores sponsorudvalg.

Sponsorudvalg

Tina Monk